09.08.20

Піцагейт

Піцагейт (Pizzagate) - педофілічний скандал, який спалахнув у США у період президентських виборів 2016 року, коли стало відомо,  що впливові прихильники Гілларі Клінтон пов'язані з таємною організацією педофілів.

Скандал спричинився в результаті публікації на різних сайтах і в соціальних мережах статей і постів, у яких обговорювався зв'язок популярної піцерії Comet Ping Pong у Вашингтоні з таємною і впливовою організацією педофілів. У будівлі ресторану були секретні приміщення, де утримувалися діти, проводилися оргії і навіть сатанинські рітуали.


Більшість публікацій ґрунтувалися на опублікованому на Wikileaks у розпал передвиборної гонки листуванні начальника штабу Гілларі Клінтон Джона Подести з власником піцерії.

Деякі зі слів, які регулярно зустрічалися у листуванні Подести, являють собою кодові слова, що означають педофілію і торгівлю людьми. На зустрічах членів таємної педофільської організації практикується сатанинське ритуальне насильство, а педофілічні символи використовуються у логотипах низки організацій. Вважають, що Джон Подеста і його брат Тоні Подеста були причетні до зникнення Меделейн Мак-Канн.


Хто такий Джеффрі Епштейн?
Десь всі ці розпусні оргії повинні були відбуватися. Іх проведення забезпечував фінансист, бізнесмен, скандаліст і зареєстрований сексуальний злочинець єврейського походження Джеффрі Епштейн. Нині покійний Епштейн був засуджений за згвалтування і торгівлю жінками.  

У 2008 році був арештований і визнав себе винним за двома звинуваченнями в організації проституції. Був засуджений за секс з 14-річною дівчинкою і 13 місяців перебував в ув'язненні, після чого був звільнений в рамках угоди про визнання провини, коли федеральні посадові особи визначили його жертвами 36 неповнолітніх дівчат, яким Епштайн в рамках мирових угод виплатив від $50 000 до $1 млн. Епштайн був знову заарештований 6 липня 2019 року за федеральним звинуваченням у торгівлі неповнолітніми у Флориді та Нью-Йорку. У суботу 10 серпня 2019 року його було знайдено мертвим у своїй камері.

Не дивлячись на це, він був впливовою людиною, вхожим у вищі кола. Тісно спілкувався з подружжям Клінтон, з президентом США з Бараком Обамою і навіть з сином королеви Єлизавети II, принцом Ендрю. За участю останнього вибухнув скандал, коли кілька жінок заявили про сексуальний зв'язок з Ендрю, в тому числі про сексуальні домагання і насильство, стверджуючи, що відбувалося це все за підтримки друга Ендрю, пана Епштейна. Скандал призвів до того, що принц публічно вибачився, втім не надто переконливо, і був відсторонений від усіх королівських справ і подій. Крім політичної і королівської еліти Епштейн, мав дружні стосунки з зірками.

Зокрема йдеться про таких людей, як Мадонна, Вуді Аллен, Кевін Спейсі. Щодо репутації цих персонажів публіка давно не впевнена. Зірки були частими гостями особняка Епштейна, а також якогось «острова оргій» на Віргінських островах. Після арешту бізнесмена в мережу потрапили дані про постійних гостях острова. Крім перерахованих сумнівних героїв в списку значилися ще й Вілл Сміт, Бейонсе, Демі Мур, Бен Аффлек, Вілл Феррелл, Джеймс Франко, Кріссі Тіген і Том Хенкс.

Див. також:
Соросизм

Популярні статті