17.11.20

Онліфанс - OnlyFans

Онліфанс, OnlyFans — компанія, що базується в Лондоні, Англія. Творці контенту запускають на ресурсі послугу платної підписки, що дозволяє налагоджувати стосунки та надавати ексклюзивний контент своїм підписникам або «фанам».

Він популярний в індустрії розваг для дорослих, але також приймає творців контенту з інших жанрів, таких як фахівці з фітнесу та інші творці, які регулярно публікують в Інтернеті. Це дозволяє творцям контенту щомісяця отримувати фінансування безпосередньо від своїх шанувальників, а також за чайові та платні трансляції.

По суті OnlyFans схожа на будь-яку іншу соцмережу, але натискання на кнопку follow тут платне. Онліфанс - це ще один спосіб зблизити автора контенту і споживача, який готовий платити за спілкування, замовлення та унікальний досвід.

Сайт Онліфанс запустили в 2016 році. Вибух популярності OnlyFans стався навесни 2020 і збігся з періодом пандемії коронавіруса. У квітні кількість зареєстрованих акаунтів зросла на 42%. Сервіс відзвітував про 50 мільйонів передплатників і 800 тисяч виробників контенту.

The New York Times високо оцінив OnlyFans за те, що вони допомагають змінити індустрію розваг для дорослих, віддаючи контроль виконавцям, щоб ті заробляли гроші за створений ними контент.

Популярні статті