09.04.21

Антифа

Антифа - ліворадикальний рух, який об'єднує різні автономні групи, інколи терористичного спрямування, які вдаються до незаконних методів боротьби, що включають в себе зрив і блокування різних заходів, в тому числі і насильницькими методами. Рух декларує своє метою боротьбу з ідеологіями переваги білих та ультраправою з використанням прямої дії.

Антифа

Хоча Антифа існує без лідера або офіційної команди, члени організації між собою пов'язані і діють так само, як і терористичні осередки,

Влітку 2020 Президент США Дональд Трамп заявив про намір визнати терористичною організацією рух "Антифа", що об'єднує низку ліворадикальних організацій. Це відбулося після того, як низка офіційних осіб як з Республіканської, так і з Демократичної партії, назвали екстремістські групи та прибулих з інших міст демонстрантів відповідальними за спалахи насильства під час протестів у великих містах США. Одночасно міністр юстиції США Вільям Барр заявив, що насильство, яке спровоковане і втілюється "Антифа" і іншими подібними групами в зв’язку з заворушеннями, є внутрішнім тероризмом. У США ні для кого не секрет, що діяльність Антифа фінансується Джорджем Соросом.

Уїнстону Черчиллю помилково приписують дуже глибоку думку: "Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами".

Насправді ці слова парафраз висловлювання американського сенатора Хьюи Лонга: "When Fascism comes to America, it will anti-Fascism!" або "Коли фашизм прийде в Америку, він буде називатися антифашизмом".

Іншими словами, американський сенатор майже 100 років тому дуже точно зазначив, що немає ніякої різниці під яким прапором йдуть радикали, бо у них немає завдання творити або будувати.

Радикали - це руйнівники і сенс їх життя це погроми, пожежі, бійки і вбивства.

Отже найбільш затятими радикалами сьогодні стають саме ліваки, заражені чумною ідеєю комунізму. Вони виступають проти національних символів і цінностей.

Нагадаємо, тероризм визначається як «використання насильства і залякування в переслідуванні політичних цілей. Це визначення те ж саме, що використовується для оголошення ІГІЛа і інших груп терористичними організаціями.

См. также: Соросизм

Популярні статті