21.05.21

QAnon

QAnon - поширений в США рух, який намагається викрити діяльність таємної міжнародної організації сатаністів-педофілів, до якої серед інших мають стосунок представники Демократичної партії, а також чимало американських знаменитостей, членів уряду, бізнесменів і журналістів. Ця організація контролює мережу торгівлі дітьми, тримає на гачку політиків – в тому числі за допомогою масмедіа, які роблять людей байдужими до "істини". 

В число змовників входять ексдержсекретар США Хілларі Клінтон, 44-й президент Барак Обама, фінансовий спекулянт Джордж Сорос, обраний президент Джо Байден, а також безліч інших відомих людей від релігії, бізнесу, мистецтва.

Руху QAnon передував скандал Pizzagate, що виник в 2016 р.

Коли президента США Трампа запитали про ставлення до руху QAnon, він відповів: "Я трохи знаю про них ... Чув, що це люди, які люблять нашу країну". Коли Трампа запитали, чи стоїть він за боротьбою з педофілами-сатаністами, він сказав: "Я цього не чув, але це повинно бути погано або добре? Якщо я можу допомогти врятувати світ від проблем, я готовий зробити це ... І взагалі, так, ми рятуємо світ від лівої радикальної філософії, яка руйнує цю країну".

Популярні статті