25.05.17

Безблагодатна церква

Безблагодатна церква — створена сатаністом Йосипом Сталіним поза святими церковними канонами в 1943 році псевдоцерква "РПЦ МП", відвідування якої не приносить спасіння і Благодать Божу.

Християнам слід застерегтися від так званої «Російської православної церкви Московського патріархату», адже вона не має канонічної спадкоємності з Київською митрополією та знищеною комуністами "Руською церквою".

Старе, т.зв. "біле" російське православ`я називає РПЦ МП "сергіанською єрессю" і розглядає її «аки не бывшую».

Служителі єресі пропагандують віроломство під виглядом віри, антихриста під іменем Христа і, прикриваючи неправду правдоподібністю, витонченою хитрістю, затуманюють істину. — «Якої дотримується єдності, яку любов береже, або про яку любов мріє той, хто, підкорившись пориву розбрату, розсікає Церкву, руйнує віру, обурює світ, викорінює любов, опоганює Таїнство? СВ. КІПРІЯН КАРФАГЕНСЬКИЙ

Це – ті, про кого Христос попереджав своїх учнів у Євангелії від Луки: «Багато хто прийде в ім’я Моє, та не йдіть ви за ними!»

Таким чином, таїнства РПЦ МП не дійсні, поскільки ця псевдоцерква не має Благодаті Божої, а священннослужителі циєї «церкви» не мають благодаті священства.

У наше складне лихоліття Православ'я в Україні переживає період особливих випробувань. Безблагодатна псевдоцерква РПЦ МП руйнує віру, викорінює любов. 


Популярні статті